(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
ŘEPÁNKY
Potřebné ingredience
- 1 sáček - české buchty,2 vejce,120 g vlažné Hery,30 g droždí, 1/4 l mléka - nebo dle potřeby
- mák,cukr,řepa,hřebíček,skořice
Postup přípravy
připravíme si těsto a necháme vykynout (nebo můžeme udělat jakékoliv domácí - kynté buchty)
Nádivka - 150 g maku mletého povaříme v mléce.Přidáme cukr,skořici,hřebíček,
Řepu cukrovku vcelku uvaříme do měkka a poté na jenmém struhadle nastrouháme a zamíchámě do máku.
Buchty bud pečeme nebo smažíme.......oboje výbornéééééééééé
Nádivka - 150 g maku mletého povaříme v mléce.Přidáme cukr,skořici,hřebíček,
Řepu cukrovku vcelku uvaříme do měkka a poté na jenmém struhadle nastrouháme a zamíchámě do máku.
Buchty bud pečeme nebo smažíme.......oboje výbornéééééééééé
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
PavliBP
(upraveno)
13. 5. 2010, 10:50
tyhle buchty mám také moc ráda dělával je táta, jen je teď problém sehnat cukr.řepu
Ilonáček
(upraveno)
2. 11. 2009, 12:40